Gaziantep'te Yilbasi Gecesi 7 Bin Personel Görev Basinda

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 yilina dakikalar kala görev basinda olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yillarini tebrik etti. Vali Çeber, yilbasi gecesi çesitli kurumlardan toplam 7 bin personelin görev basinda oldugunu açikladi.

Gaziantep'te Yilbasi Gecesi 7 Bin Personel Görev Basinda
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 yilina dakikalar kala görev basinda olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yillarini tebrik etti. Vali Çeber, ziyaret sirasinda yaptigi açiklamada 2023 yilinin yasanan deprem felaketi nedeniyle buruk ve hüzün dolu geçtigini belirterek, yilbasi gecesi çesitli kurumlardan toplam 7 bin personelin görev basinda oldugunu açikladi.

Yilbasi gecesi alinan tedbirlerle ilgili bilgi veren Vali Çeber, "2023 yili bizler için deprem nedeniyle zor ve hüzün dolu bir yil oldu. Yeni yila girerken birbirinden kiymetli mesai arkadaslarimizla vatandaslarimizin saglik, mutluluk ve güven içerisinde yeni yila girebilmesi için fedakarlikla görevi basindadir. Gaziantep’te su an itibariyla emniyette 376 ekip ve 3 bin 570 personel, jandarma 23 ekip ve 456 personelle, itfaiye 75 araç 133 personelle, zabita 23 araç ve 213 personelle, Il Saglik Müdürlügü 76 araç ve 2 bin 60 personelle, AFAD 6 araç ve 24 personelle, Tarim ve Orman Il Müdürlügü 30 araç ve 84 personelle sahadadir. Ihtiyaç olursa daha fazlasi da hizmet için bekliyor. Toplamda 700 araç ve 7 bin civarinda personel, Gaziantep halkini güvenlik saglik ve huzur içerisinde yeni yila girebilmesi için görevleri basinda" ifadelerini kullandi.

Vali Çeber’e AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Il Emniyet Müdürü Celal Özcan, Il Jandarma Komutani Tümgeneral Halil Sen, Sehitkamil Kaymakami Ömer Hilmi Yamli ve diger protokol üyeleri eslik etti.
Kaynak: İHA