Baskan Topaloglu'ndan Hastalara Ziyaret

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yeni yil dolayisiyla ilçedeki hastanelerde saglikçilari ve yatan hastalari ziyaret ederek hem geçmis olsun dileklerini iletti hem de yeni yillarini kutladi. Kemer Devlet Hastanesi’nde tedavi olan hasta bir vatandasin yillardir cüzdaninda tasidigi fotografi Baskan Topaloglu’nun fotografini Baskan Topaloglu’na göstererek “Iste size olan sevgim böyle” demesi, duygu dolu anlarin yasanmasina neden oldu.

Baskan Topaloglu'ndan Hastalara Ziyaret
Hasta vatandas, Baskan Topaloglu’nun ziyaretinden dolayi çok mutlu oldugunu belirterek, “Esim hayattayken Kuzdere Mahalle’sindeki evimizde bizi ziyaret eden tek kisi sizdiniz. O gün bana fotografinizi vermistiniz. Esimi kaybettim. Yapayalniz kaldim. Yillardir size olan sevgimi o fotografi cüzdanimda tasiyarak gösteriyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Allah sizden razi olsun.” dedi.

Baskan Topaloglu, yaptigi açiklamada, yeni yil öncesinde ilçede bulunan hastalari ziyaret ederek geçmis olsun dileklerini ilettiklerini belirterek, “Yeni bir yila girerken, hastalarimizi ve saglik çalisanlarini unutmayalim dedik ve hasta vatandaslarimizi, yakinlarini ve saglik çalisanlarini ziyaret ettik. Hem geçmis olsun dileklerimizi ilettik hem de yeni yillarini kutladik. Yeni yilda herkese saglik, huzur ve mutluluk diliyorum.” diye konustu.

Baskan Topaloglu, öte yandan Liman Caddesi’nde bulunan polis karakolunda gece gündüz demeden vatan için görev yapan polisleri de ziyaret ederek yeni yillarini kutladi.
Kaynak: İHA