AK Parti Artvin Gençlik Kollari Il Baskani Islamoglu'nun Ölümü Artvin'i Yasa Bogdu

Samsun’un Çarsamba ilçesinde geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybeden AK Parti Artvin Gençlik Kollari Il Baskani Dogukan Islamoglu’nun ölüm haberi Artvin’i yasa bogdu.

AK Parti Artvin Gençlik Kollari Il Baskani Islamoglu'nun Ölümü Artvin'i Yasa Bogdu
Edinilen bilgiye göre, Tolgahan Topuz (22) idaresindeki 55 AGU 319 plakali otomobil, Çarsamba’dan Samsun istikametine seyir halindeyken Irmaksirti mevkiinde Ü.K. yönetimindeki 58 ES 949 plakali kamyonete yandan çarpip direksiyon hakimiyetini kaybederek bölünmüs yolun karsi tarafina geçti.

Topuz’un kullandigi otomobil daha sonra Samsun’dan Ordu yönüne giden AK Parti Artvin Gençlik Kollari Il Baskani Dogukan Islamoglu (25) yönetimindeki 06 DKU 378 plakali otomobille çarpisti. Bu sirada O.B. idaresindeki 55 AKC 417 plakali otomobil de Islamoglu’nun kullandigi otomobile arkadan çarpti.

Kazada agir yaralanan Islamoglu ve Topuz ile Topuz’un kullandigi araçtaki Nuh Ç. (22) ve Ertugrul S. (26) saglik ekiplerince Çarsamba Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Islamoglu ve Topuz, hastanedeki müdahaleye ragmen kurtarilamadi.

Islamoglu’nun ölüm haberi Artvin’i yasa bogdu. Dogukan Islamoglu’nun cenazesi Çarsamba’dan cenaze araciyla Artvin’e gönderildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA