Ezgiler Yalova'da Siirle Bulustu

Yalova Belediyesi, ‘Yürüyen Kösk Kültür Sanat Sezonu çerçevesinde “Sonsuzluk Kervani” siir ve ezgi gecesinde Serdar Tuncer, Murat Belet, Mikail Simsek ve Dursun Ali Erzincanli vatandaslarla bulustu.

Ezgiler Yalova'da Siirle Bulustu
Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, program öncesi Dursun Ali Erzincanli ve Serdar Tuncer ile bir araya geldi. Karsilikli sohbet esliginde geçen görüsmede Baskan Tutuk, programda kendilerine basarilar diledi. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede salonu dolduran kalabaliga hitaben gerçeklestirilen siir ve ezgi gecesinde televizyon programcilari Serdar Tuncer ve Dursun Ali Erzincanli siirleriyle, Murat Belet ilahileriyle vatandaslara duygu dolu bir gece yasatti.

Siir, sohbet ve ezgi dolu programin sunuculugunu Mikail Simsek üstlenirken televizyon programcilari Serdar Tuncer ile Dursun Ali Erzincan siirleri ve sohbetleri, Murat Belet de ezgi konseriyle vatandaslara keyifli bir aksam yasatti. Özellikle Filistin’de gerçeklesen zulüm üzerine gerçeklesen sohbette Mescidi Aksa ve Kudüs siirleri ile ilahileri icra edilerek orada zulme ugrayip Sehit olan Müslümanlar için dua edildi.

Programin sonunda sahneye çikan Yalova Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Sariduman ve Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Candan Yilmaz, emegi geçenleri tebrik ederek kendilerine çiçek ve plaketlerini takdim etti.
Kaynak: İHA