Altinova Belediyesi'nde Ilçede Asfaltlama Çalismasi

Yalova Altinova Belediyesi ilçedeki mevcut yollari daha saglikli hale getirmek için basladigi asfalt çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Ekipler kis bastirmadan önce Pazaryolu Caddesi, 13. Sokak, Mimar Sinan Caddesi ve 25. Sokak’in asfaltini da sil bastan yeniledi.

Altinova Belediyesi'nde Ilçede Asfaltlama Çalismasi
Altyapidan çevreye, tarihi kültürel mirastan sosyal hizmetlere kadar her alanda Altinova’yi saglikli bir gelecege hazirlayan Altinova Belediyesi, ulasim yatirimlarinda da hiz kesmiyor. Ilçe merkezinde zaman içinde yogun kullanim nedeniyle yipranan yollari bir bir yenileyen Altinova Belediyesi, kis iyice bastirmadan asfaltlama çalismalarina hiz verdi. Yil boyunca yaklasik 30 bin ton sicak asfalt kaplama gerçeklestiren Altinova Belediyesi, Pazaryolu Caddesi, 13. Sokak Mimar Sinan Caddesi ve 25 Sokak’in yolunu da sil bastan yeniledi. Bu çalisma ile yollar daha konforlu hale getirilirken, söz konusu sokaklarda yapilan kaldirim düzenleme çalismasiyla bölge yayalar için de daha konforlu ve güvenli hale getirildi.

Hedef sorunsuz ulasim

Ilçe merkezindeki tüm yollari daha saglikli ve konforlu hale getirmek için yogun mesai harcadiklarini belirten Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, hava sartlarinin elverdigi sürece çalismalara devam edeceklerini söyledi.

Altinova’yi tarihi ve turistik degerleri ile marka yapacak projeleri hayata geçirirken, ulasim ve altyapi projelerine de hiz kesmeden devam ettiklerini dile getiren Baskan Oral, “Yil boyunca yaklasik 30 bin sicak asfalt kaplama gerçeklestirdik. Bunun yaninda Atatürk Bulvari basta olmak üzere sehir içinde yaklasik 5 bin 500 metre uzunlugunda kaldirim imalati gerçeklestirdik. 11 bin 500 metrekare parke tasi yol uygulamasi gerçeklestirdik. Tek amacimiz var o da yollarimizi hem yayalar hem de araçlar için güvenli ve konforlu hale getirmek” dedi.

Kaynak: İHA