Baskan Çolakbayrakdar, 'Insana Deger Katan Yatirimlar Yapiyoruz'

Kocasinan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kocasinan Akademi ile bu yil 49 bransta toplam 38 bin 562 kisiye egitim verdi. Kocasinan Akademi’nin vatandaslarin sosyal hayatina renk kattigini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, marka haline gelen Kocasinan Akademi ile birçok alanda yapilan hizmetlerde tek ve örnek uygulamalari Kayseri’ye kazandirdiklarini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar, 'Insana Deger Katan Yatirimlar Yapiyoruz'
Kocasinan Akademi’nin her geçen gün büyüdügünün altini çizen Baskan Çolakbayrakdar, yapilan hizmetlere vatandaslarin hayir duasi etmeleri ve memnun kalmasinin kendilerini mutlu ettigini ve çalisma sevkini arttirdigi ifade etti.

Kocasinan Akademi ile hayatin her alaninda vatandaslara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Hedefledigimiz vizyon projelerimizle Kayseri’yi ve Türkiye’yi kalkindirarak, milletimizin refah seviyesini ve huzurunu daha da artiriyoruz. Bunlardan en önemlisi olan ve 7 yasina giren Kocasinan Akademi, kisa zamanda marka oldu. Kocasinan Akademi birimimizle egitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatin her alaninda vatandaslarimiza hizmet veriyoruz. Birimimizle sundugumuz meslek edindirme kurslarimizla egitim alamamis ya da yeni bir meslek dalinda kendini gelistirmek isteyen vatandaslarimizin, kendilerine uygun bir alanda egitim almalarini sagliyoruz. Gençlerimizi yetenek ve ilgi alanlarina yönlendirerek sosyal yasama hazirliyor, issizlige alternatif çözümler üretiyoruz. Böylelikle vatandaslarimiz ögrendikleriyle aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katki sagliyor. 7’den 70’e herkese hizmet etmek ve hayatin tüm renklerini burada toplayabilmek için yapmis oldugumuz Kocasinan Akademi ile her yas grubuna hitap ediyoruz. Kocasinan Akademi sadece faaliyetleriyle degil, bir araya gelmenin, kaynasmanin ve mahalle kültürünü yasatma açisindan da çok önemli ve degerlidir. Bütün gayretimiz, çabamiz vatandaslarin yüzünü güldürmektir. Üreten Kayseri ve Kocasinan için çalismaya devam ediyoruz. Birçok alanda yaptigimiz hizmetlerde örnek uygulamalari Kocasinan’imiza ve Kayseri’mize kazandiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, her alanda oldugu gibi egitim alaninda da insan hayatina deger katacak çalismalar yaptiklarini, insanlarin yasadiklari yerde mutlu olmalarini saglamak için yogun bir gayretin içerisinde olduklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA