Baskan Kocaispir, Santiyede Isçilerle Bulustu
Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, santiye tesislerinde görev yapan belediye çalisaniyla kahvaltida bulustu. Baskan Kocaispir, “Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Yüregir için özveri ile mücadele ediyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi emek ve alin terinden yana tavrimizi sürdürecegiz” dedi.

Bulusmada birlik ve beraberlik mesajlari verildi.
Göreve geldigi günden bu yana Yüregir için önemli hizmetler ürettiklerini söyleyen Baskan Kocaispir, özverili çalismalari nedeniyle isçilere tesekkür etti. Baskan Kocaispir, emegin en yüce deger oldugunu bilerek, örnek islere imza atmayi sürdüreceklerini vurguladi.
Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Göreve geldigimiz günden bu yana her zaman emegin ve alin terinin yaninda olduk. Dayanisma içinde tüm zorluklarin üstesinden geldik. Çünkü biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Hep birlikte emege ve alin terine saygi içinde görevimizi yerine getirmeye devam edecegiz” dedi.
