Evinde Darp Edilerek Öldürülen Yasli Adamin Katil Zanlisi Kari-Koca Gözaltina Alindi

Burdur’da yasli adamin evinde darp edilerek öldürülmesi, esinin de darp edilerek yaralanmasi olayiyla ilgili süpheli komsulari kari koca gözaltina alindi.

Evinde Darp Edilerek Öldürülen Yasli Adamin Katil Zanlisi Kari-Koca Gözaltina Alindi
Olay, 30 Ekim tarihinde Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki katli evde yasayan ve Avusturya’dan emekli olduktan sonra Burdur’a yerlestikleri ögrenilen Bayram (76) ve Zehra Sertcan (67) çiftine bakicilik yapan E.A.K., sabah saatlerinde çiftin evine geldiginde kapiyi açan olmayinca 112 Acil Çagri Merkezi’ni aradi. Ihbar üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri cami kirip içeri girdiklerinde yasli adami üzerine hali örtülmüs bir sekilde, alzaymir hastasi esini ise kanlar içinde yerde oturur vaziyette buldu. Saglik ekipleri yaptigi kontrollerde kafasinda ve boynunda kesici alet ile darp izleri bulunan Bayram Sertcan’in hayatini kaybettigini belirlerken, yarali olan Zehra Sertcan’in ise yüzünde darp izleri oldugu tespit edildi. Yarali kadin olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Bayram Sertcan’in cenazesi savci ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi çalismalar sonucunda otopsi yapilmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldirilirken, Zehra Sertcan’in ise alzaymir hastasi oldugundan dolayi olayi hatirlamadigi, bu yüzden saglikli bir ifade veremedigi ögrenildi.

Cinayet Sube ekipleri tarafindan yapilan 10 günlük arastirma sonucunda yasli çiftin komsusu oldugu ögrenilen A.U. ve esi A.U. aksam saatlerinde Menderes Mahallesi Ortayol Caddesi üzerinde bulunan ikametlerinde cinayetin bir numarali süphelileri olarak gözaltina alindi. Süphelilerin evinde yapilan aramada bir miktar para bulunurken otomobilleri ise ekipler tarafindan inceleme yapilmak üzere otoparka çekildi.
Kaynak: İHA