Eyüpsultan'da 3 Çocuk Babasi Esnaf Islettigi Kafede Ölü Bulundu

Eyüpsultan’da 3 çocuk babasi sahis islettigi kafede ölü bulundu. Intihar ettigi ihtimali üzerinde durulan sahsin sabah sosyal medyada ‘Canim annem’ notuyla annesinin, esinin ve çocuklarinin fotograflarini paylastigi ögrenildi.

Eyüpsultan'da 3 Çocuk Babasi Esnaf Islettigi Kafede Ölü Bulundu
Olay, bu sabah saatlerinde Eyüpsultan Aksemsettin Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki bir kafede meydana geldi. Iddialara göre is yerini sabah erken saatlerde açan 3 çocuk babasi Metin Ç. (33), is yerinde etrafi topladiktan sonra dükkanin alt katina inerek silahla kendini basindan vurarak yasamina son verdi. Saat 08.00 siralarinda dükkana gelen çalisanlarindan biri, alt katta Metin Ç.’nin cansiz bedeni ile karsilasti. Kafe çalisani hemen polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri sahsin hayatini kaybettigini tespit ederken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin is yerindeki çalismalarinin ardindan Metin Ç.’nin cenazesi Adli Tip Kurumu’na kaldirildi.

Metin Ç.’nin yasam dolu bir insan oldugu ve çocuklarina yeni sünnet dügünü yaptirdigi, ölü bulunmasindan saatler önce telefonundan sosyal medyada ‘Canim annem’ notuyla annesi, esi ve çocuklariyla birlikte çekilen fotograflarini paylastigi ögrenildi.
Kaynak: İHA