Firtina Bursa'yi Yikti Geçti...Otobüsün Üzerine Uçan Çati 2 Yolcuyu Yaraladi

Bursa’da aksam saatlerinde etkisini arttiran ve saatteki hizi 80 kilometreye ulasan firtina hayati felç etti. Çok sayida çati uçtu, agaçlar devrildi, vatandaslar yollarda yürümekte güçlük çekti. Tophane’de uçan çati parçasi belediye otobüsünün üzerine devrildi. 2 yolcu yaralandi. Valilik, firtinanin yarin 15.00’e kadar devam edecegini belirterek vatandaslari uyardi.

Firtina Bursa'yi Yikti Geçti...Otobüsün Üzerine Uçan Çati 2 Yolcuyu Yaraladi
Bursa Valiligi güneyli yönlerden kuvvetli firtina yasanacagini, bunun yarin 15.00’e kadar etkili olacagini belirterek, vatandaslari agaç ve direk devrilmesi, çati uçmasi, soba ve dogalgaz zehirlenmelerine karsi uyarmisti.

Aksam saatlerinde saatteki hizi 80 kilometreye ulasan firtina hayati durma noktasina getirdi. Merkez Osmangazi, Yildirim ve Nilüfer ilçelerinde çok sayida agaç devrildi.

Tophane semtinde uçan bir çati belediye otobüsünün üzerine devrildi. Otobüsün arka cami patlarken, yaralanan 2 yolcu ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yine Tophane semtinde agaçlar devrildi.

Setbasi, Yildirim, yakin çevre yolu, Hasimiscan Caddesi, Çirishane, Kent Meydani’nda ve bir çok noktada firtina sebebiyle agaçlar köklerinden söküldü.

Çok sayida çati uçmasi olayi gerçeklesirken, tenteler ve sert cisimler de havada uçtu

AFAD, Itfaiye, polis ve 112 saglik ekipleri de teyakkuz durumuna geçirilirken, Bursa Valisi Mahmut Demirtas da sürekli kriz merkezinden bilgi aldi.
Kaynak: İHA