Salihli OSB'ye Itfaiye Amirligi Kuruluyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Salihli Organize Sanayi Bölgesi arasinda imzalanacak olan protokolle bölgeye itfaiye amirligi kurulacak.

Salihli OSB'ye Itfaiye Amirligi Kuruluyor
Salihli’de, Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Salihli Organize Sanayi Bölgesi güzel bir isbirligine imza atiyor. Bu kapsamda, alan ve kapsam olarak genisleyen bölgeye ihtiyaç haline gelen itfaiye birimi Salihli Organize Sanayi Bölgesi tarafindan yapilacak. Tefrisat ve araçlari da Salihli Organize Sanayi Bölgesi tarafindan karsilanacak olan itfaiye birimine Manisa Büyüksehir Belediyesi de personel destegi saglayacak. Bunun yani sira kurulacak olan itfaiye amirligi ihtiyaç halinde yakin mahallelerde de görev alacak. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Itfaiye Dairesi Baskani Gürhan Inal, Salihli OSB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Demir ve Bölge Müdürü Çagri Duygu’yu ziyaret etti. Öztozlu ve beraberindekiler mevcut itfaiye araçlarini ve yürütülen itfaiye amirligi çalismalarini inceledi.

Bölgede itfaiye amirligi olusturulmasinin önemine deginen Salihli OSB Baskani Mehmet Demir, ”Burada en önemli desteklerden biri Manisa Büyüksehir Belediyesinden. Bölgede bir itfaiye tesisimiz olacak. Hem fabrikalarimiz için, hem de civar köylerimiz için önemli. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz basta olmak üzere Salihli Belediye Baskanimizin da destekleriyle kisa süre süre içerisinde itfaiye amirligimizi hizmete açacagiz” dedi.

Kaynak: İHA