Hakkari Belediyesi Sanat Toplulugundan Muhtesem Gösteri
Hakkari Belediyesi Sanat Toplulugu tarafindan düzenlenen gösteriye yaklasik bin 500 kisi katildi.

Etkinlige katilanlar belediye görevlileri tarafinda kapida seker ve kolonya ikram edilerek karsilandi. Bin 500 kisilik kapali spor salonunun yetersiz kalmasi nedeniyle bazi vatandaslar ayakta sanat toplulugu gösterisini izledi.
Türkçe ve Kürtçe sarkini dinleyen davetliler, toplulugu uzun süre ayakta alkisladi. Yapilan dev gösteri, 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle Ulu Önder Atatürk’e ve tüm ögretmenlere armagan edildi.
Etkinligin sone ermesiyle birlikte sahneye çikan Vali ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik, emegi geçenlerle katilim saglayan Hakkarili vatandaslara tesekkür etti.
Hakkari Belediyesi tarafindan organize edilen ve Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün spor salonunda yapilan etkinlige Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik, Vali Yardimcisi Teyyar Emre Mahmutoglu, Cumhuriyet Bassavcisi Harun Ünlüsoy, Gençlik ve Spor Il Müdürü Emin Yildirim, Milli Egitim Müdürü Nurettin Yilmaz, ögretmenler ve binlerce kisi katildi.
