Arkadasini Eglence Mekaninda Degil Evinin Önünde Öldürmüs

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde birlikte alkol alan iki arkadastan birisinin biçaklanarak öldürüldügü olayin, eglence mekaninda degil cinayet zanlisinin evinin önünde yasandigi ortaya çikti.

Arkadasini Eglence Mekaninda Degil Evinin Önünde Öldürmüs


Pamukkale ilçesine bagli Kinikli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yakin arkadasi Emre U. tarafindan biçakla agir yaralanan Fuat Yildirim (26), kaldigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamamisti.

Iki yakin arkadastan birisinin mezara, digerinin ise cezaevine girmesiyle sonuçlanan olayin detaylari da ortaya çikti. Eglence mekaninda birlikte alkol alan Fuat Yildirim ve Emre U.’nun aralarinda yasanan tartismanin ardindan kiz arkadaslariyla birlikte mekandan çiktiktan sonra Fuat Yildirim’in evinin önünde yeniden kavga ederek ayrildiklari ögrenildi. Fuat Yildirim’in daha sonra olay yerinden ayrilan Emre U.’nun Yenisehir Mahallesi’ndeki evine geldigi, Emre U.’nun Fuat Yildirim’i görüp caddeye inince, ölümle sonuçlanan biçakli kavganin evin önünde yasandigi ifade edildi. Kavgayi ayirmaya çalisan Emre U.’nun ailesinin, ambulans çagirarak Fuat Yildirim’in hastaneye ulasmasini da sagladiklari kaydedildi.

Kamuoyuna yansiyan haberlerde eglence mekaninda yasandigi belirtilen olayla ilgili olarak söz konusu isletmeden yapilan yazili açiklamada; "Yayin organlarinda yer alan ’Denizli’de Eglence Mekaninda Çikan Arkadas Kavgasi Kanli Bitti’ baslikli haberde, somut olayin gerçeklestigi yer hakkinda yaniltici bilgi verilmistir. Söz konusu haber, Kinikli Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi üzerinde bulunan tüm eglence mekanlarini zan altinda birakmakta ve bu mekanlari problemli isletmeler olarak göstermektedir. Somut olayin gerçeklesme sekli ve yeri cinayet zanlisinin evinin önü olup, olay polis tutanaklarina da bu sekilde yansimistir" denildi.
Kaynak: İHA