Harmancik Ilçesi'nin Ilk Parki Osmangazi Belediyesi'nden

Ilçenin her yerini hizmetlerle donatan Osmangazi Belediyesi yaptigi hizmetlerde ilçe sinirlarini asti. Osmangazi Belediyesi Harmancik ilçesine park kazandirdi.

Harmancik Ilçesi'nin Ilk Parki Osmangazi Belediyesi'nden
Osmangazi ilçesinin her yerini yaptigi hizmetlerle güzellestiren Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, yeni yaptigi hizmetle ilçe sinirlarini asti. Harmancik ilçesinde yasayan vatandaslarin talepleri dogrultusunda bu ilçeye park kazandirma çalismalarina baslayan Osmangazi Belediyesi, yaptigi kisa bir çalismanin ardindan Harmancik Belediyesi ile ortak çalisarak ilçenin ilk parkini hizmete açti. Bin metre kare alana kurulan parkta vatandaslarin nefes alip dinlenebilecegi alanlar bulunurken, çocuklar için oyun guruplari ve her yastan insanin spor yapabilecegi fitness aletleri bulunuyor. Çardi Parki ismini alan park Harmancikli vatandaslar tarafindan begeniyle karsilandi. Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar ve Harmancik Belediye Baskani Yilmaz Atas, yapimi biten parki ziyaret ederek vatandaslarla sohbet etti.

Hizmette ilçe sinirlarini astiklarini ifade eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, “Bugün Harmancik ilçemizdeyiz, Osmangazi Belediyesi olarak Harmancik Belediyemiz ile birlikte ilçeye güzel bir park yaptik. Bu park ilçenin en güzel noktasina yapildi. Ilçeye ayri bir deger kazandirdi. Bu parkta Harmancikli vatandaslarimiz gelip dinlenecek, çocuklar oyun guruplarinda oyunlar oynayacak ve her yastan insanda fitness aletlerinde spor yapabilecek. Bu park ilçeye yakisti ve çokta güzel oldu. Bu parkin yapiminda bizim belediyemizin ve Harmancik Belediyesi’nin destekleri de var burada ortak çalismayla güzel bir eser ortaya çikti. Yeni yapilan parkimiz Harmancikli hemserilerimize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Ilçesine yaptigi hizmetlerden dolayi kendi ve ilçesinde yasayan vatandaslar adina Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’a tesekkür eden Harmancik Belediye Baskani Yilmaz Atas, “Bin metre kare alan üzerine yapilan parkta dinlenme alanlari, jimnastik aletleri ve oyun guruplari mevcut. Bu parkin yapiminda bize destegini esirgemeyen Osmangazi Belediye Baskanimiz Mustafa Dündar’a çok tesekkür ediyorum. Sagolsun onlarin katkilariyla ilçemize güzel bir park kazandirdik. Bende ilçem adina baskanimiza tesekkür ediyorum. Bu park ilçemizde bu büyüklükte ilk olma özelligine sahip, ilçemizde bundan baska böyle bir park yok. Ilçemizin ilk kez bu boyutlarda parka kavusmasi ayri bir güzel” seklinde konustu.

Harmancikli vatandaslar ise ilçelerine böyle bir güzel bir parki kazandiran Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA