Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya Kaza Geçirdi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde 2 otomobilin çarpistigi kazada eski CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, eski CHP il yöneticisi Zeynel Baslak ile eski meclis üyesi Cengiz Özcan yaralandi.

Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya Kaza Geçirdi
Kaza, Izmit ilçesi Kemalpasa Mahallesi Oramiral Salim Dervisoglu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa U. idaresindeki 41 DA 005 plakali otomobil ile Sefa Kemal Y. yönetimindeki 34 FFA 70 plakali otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle savrulan 41 DA 005 plakali otomobil, park halindeki 41 HD 324 plakali baska otomobile çarpti. Kazada 41 DA 005 plakali otomobilde bulunan eski CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, eski CHP il yöneticisi Zeynel Baslak ile eski meclis üyesi Cengiz Özcan yaralandi. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralilara ilk müdahalenin ardindan ambulansla Kocaeli Sehir Hastanesi’ne kaldirdi.

Kazanin siddetiyle hava yastiginin patladigi ve aracin kullanilamaz hale geldigi görülürken polis olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA