Ölmeztoprak'tan Malatya Adliyesi Müjdesi

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’ya yapilacak yeni adliye binasi için ay sonunda temel atma çalismalarina baslanacagini söyledi.

Ölmeztoprak'tan Malatya Adliyesi Müjdesi
Beraberinde AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören ile birlikte Adalet Bakani Yilmaz Tunç’u ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ziyaret sonrasi yaptigi açiklamada, Malatya’ya yapilacak yeni adliye binasi için ay sonunda temel atma çalismalarina baslanacagini söyledi.



Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabinda açiklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’da devam çalismalara iliskin Adalet Bakani Yilmaz Tunç degerlendirmelerde bulunduklarini kaydederek, yeni adliye sarayi hizmet binasinin yapimi için ihale sürecinin tamamlandigini temellerinin ay sonunda atilacagi müjdesini paylasti.

Ölmeztoprak, ziyarette ayrica yargi süreci ve vatandaslarin talepleri noktasinda görüsmeler gerçeklestirdiklerini belirterek, destekleri için birlikte Adalet Bakani Yilmaz Tunç’u tesekkürlerini sunduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA