Esini Öldürüp Kayinvalidesini Agir Yaralayan Zanli Yakalandi

Konya’nin Sarayönü ilçesinde, bosanma asamasindaki esini öldürdükten sonra kayinvalidesini yaralayan zanli, Konya’da saklandigi evde yakalandi.

Esini Öldürüp Kayinvalidesini Agir Yaralayan Zanli Yakalandi
Olay, geçtigimiz Pazartesi günü saat 08.00 siralarinda Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi 150520. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’da yasayan Durmus Ali E., bosanma asamasindaki 3 çocugunun annesi Zekiye Ertugrul ile konusmak için esinin bulundugu Ladik Mahallesinde bulunan kayinvalidesinin evine geldi. Durmus Ali E., esiyle çikan tartisma sirasinda yaninda bulunan tabancayla önce Zekiye Ertugrul’u daha sonra kayinvalidesi Ayse Ç.’yi boynundan vurarak olay yerinden kaçti. Zekiye Ertugrul kaldirildigi Sarayönü Devlet Hastanesinde kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Ayse Ç. ise Selçuk Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Olay sonrasi kaçan ve aranan süpheli koca Durmus Ali E., merkez Selçuklu ilçesi Aydinlikevler Mahallesi’nde saklandigi evde Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Cinayet Büro Amirligi ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi.
Kaynak: İHA