Beyoglu'nda Aile Katliami Açiklamasi Karisini Ve 3 Çocugunu Öldürüp Kendini Vurdu

Beyoglu’nda cinnet getiren sahis, tartistigi esini ve 3 çocugunu basindan vurduktan sonra kendini de vurdu. Anne ve 3 küçük çocuk hayatini kaybederken, baba agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Beyoglu'nda Aile Katliami Açiklamasi Karisini Ve 3 Çocugunu Öldürüp Kendini Vurdu
Olay, Beyoglu Haciahmet Mahallesi Yokusbasi Sokak’ta meydana geldi. Iddialara göre, aileleri arasinda husumet oldugu ögrenilen Özgür N. ve esi Sevilay N. evde tartismaya basladi.

Cinnet getiren Özgür N. (33), silahla önce esi Sevilay N.’yi (40), sonra da çocuklari 9 yasindaki Özgür Bugra, 7 yasindaki Hezdar Alaz ve 4 yasindaki Çinar Ali’yi basindan vurdu. Özgür N. olayin ardindan kendini de vururken, ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri evin çevresinde güvenlik önlemi aldi. Saglik ekipleri anne ve 3 çocugun olay yerinde hayatlarini kaybettiklerini belirledi. Agir yaralanan Özgür N. ise hastaneye kaldirildi.

Yakinlari sinir krizi geçirdi

Olay yerine gelen ailenin yakinlari sinir krizi geçirdi. Mahalle sakinleri ve polis ekipleri, sinir krizi geçiren çiftin yakinlarini sakinlestirmek için yogun çaba harcadi. Tedbir amaciyla olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Savcinin incelemelerinin ardindan olay yeri inceleme ekipleri evde uzun süre çalisma yapti. Ekiplerin çalismalarinin ardindan anne ve çocuklarin cansiz bedenleri cenaze arabasi ile Adli Tip Kurumu’na götürüldü. Baba Özgür N.’nin ise hastanede tedavisinin sürdügü ve durumunun agir oldugu ögrenildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA