Atatürk Rölyefleri Ibramaki Sanat Galerisi'nde

Kusadasi Belediyesi Ibramaki Sanat Galerisi, 10 Kasim Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsaminda kati rölyef sanati karma sergisine ev sahipligi yapmaya basladi. Kagit rölyef teknigi kullanilarak hazirlanan Atatürk tablolarinin da yer aldigi sergi 17 Kasim’a kadar ziyaret edilebilecek.

Atatürk Rölyefleri Ibramaki Sanat Galerisi'nde


Ibramaki Sanat Galerisi, Kusadasi Halk Egitim Merkezi’nde egitim gören 12 kursiyerin çalismalarindan olusan kati rölyef sanati karma sergisine kapilarini açti. Serginin açilisina Kusadasi Belediye Baskan Vekili Gürol Turhan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Ataman, Kusadasi Halk Egitim Merkezi Müdürü Dogan Bakir ve çok sayida davetli katildi.

Küratörlügünü Saliha Baser’in üstlendigi sergide, kagit rölyef teknigiyle hazirlanan Atatürk tablolari da yer aliyor. 60 eserin begeniye sunuldugu sergi 17 Kasim’a kadar gezilebilecek.

Kusadasi Belediyesi’ne ev sahipliginden dolayi tesekkür eden Kusadasi Halk Egitim Merkezi Müdürü Dogan Bakir, “Bugün Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yil dönümü. Ruhu sad olsun. Bize böyle bir ülke ve böyle bir cumhuriyet biraktigi için kendisine sükranlarimizi sunuyorum. Sanatçilarin en gurur duydugu anlardan biri sanatlari ve emeklerinin görülmesidir. Sergimiz, kurs egitmenimiz Saliha Baser’in önderliginde kursiyerlerimizin yeteneklerini kati rölyef sanatiyla ortaya koyduklari çok hos bir sergi oldu” diye konustu.

Kaynak: İHA