Bahçeye Kaçan Topunu Almak Isteyen Çocugu Önce Elektrik Çarpti Sonra Teller Kesti

Aksaray’da müstakil evin bahçesine kaçan topunu almak için demir korkuluklara tirmanan çocugu önce tellere verilen elektrik çarpti, sonra düstügü esnada jiletli teller kesti. Ev sahibi ise görüntü almak isteyen gazetecinin telefonunu gasp ederek küfürler edip görüntüleri sildi. O anlar ise kayitta kalan cep telefonu kamerasina anbean yansidi.

Bahçeye Kaçan Topunu Almak Isteyen Çocugu Önce Elektrik Çarpti Sonra Teller Kesti
Olay Pasacik Mahallesi 1617 Sokak’ta bulunan müstakil evde yasandi. Edinilen bilgiye göre, arkadaslariyla top oynarken topun müstakil evin bahçesine kaçmasi sonucu Efekan Ulutas (14) korkuluklara tirmanip bahçeden topunu almak istedi. Beton duvarin üzerine çikmak için demir korkuluga tirmanan çocuk beton duvar ve üzerinde bulunan demir korkulugun üstündeki jiletli tellere elektrik verilmesi sonucu elektrige kapildi. Elektrik çarpmasi ile jiletli tellere takilarak evin bahçesine düsen çocuk hem elektrik çarpmasi hem de jiletli tellerin kesmesi sonucu yaralandi. Elektrik çarptigi için bahçede yarali halde mahsur kalan çocuga kimse müdahale edemedi. Çevredeki vatandaslar durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri evin bahçe kapisindan içeriye girerek çocuga ilk müdahaleyi ambulans içinde yapti. Vücudunun çesitli yelerinde jilet kesigi olan ve elektrik çarpmasi ile yaralanan çocuk ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi.

Ev sahibinin gazetecinin telefonunu gasp edip küfrettigi anlar kameraya yansidi

Olayi haberlestirmek için olay yerine gelerek görüntü çeken gazeteci ise ev sahibinin gaspiyla karsi karsiya kaldi. Ev sahibi Fatih T. tarafindan telefonu zorla alinarak gasp edilen gazeteci uzun süre telefonunu almak için ricada bulunurken, kayit yaptigi esnada alinan telefonu kayitta kaldigi için o anlar da cep telefonunun kamerasina anbean yansidi. Gazeteci israrla “Telefonumu alabilir miyim?” derken Fatih T. isimli ev sahibi, “Çek git suradan. Çek git suadan diyorum. Terbiyesizlik yapma, telefonunu da seni de” diyerek küfürler etti. Telefonu uzun süre vermeyen ev sahibi ve yakinlari telefonla gazetecinin çektigi görüntüleri sildi. Gazetecilerin durumu polise bildirmesi üzerine telefon gazeteciye verilirken gazeteci ev sahibi Fatih T.’den sikayetçi oldu.

Bütün vücudumu elektrik çarpti

Ilk müdahalesi olay yerinde yapildiktan sonra hastaneye kaldirilan Efekan Ulutas ise yasadigi olayi kameralara anlatti. Topunu almak için duvara tirmanmak istedigini belirten Efekan Ulutas, “Elektrik çarpti beni. Kaburgalarim demire ve tele degdi. Bütün vücudumu elektrik çarpti. Hissettim o elektrigi. Hatta parmagimda tele takildi 3 dikis attilar” diye konustu.

Kaynak: İHA