Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi 'Tosya'yi Milli Görüs Belediyeciligi Ile Birlestirecegiz'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "Insallah önümüzdeki yerel seçimlerde Tosya Belediyesini Milli Görüs belediyeciligi ile birlestirip, Tosya halkina hizmet edecegiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi 'Tosya'yi Milli Görüs Belediyeciligi Ile Birlestirecegiz'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, Kastamonu’nun Tosya ilçesine gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ilçe merkezinde vatandaslarla bir araya gelen Erbakan, gazetecilere yaptigi açiklamada, Tosya’nin yillar boyunca Milli Görüs’e hep sahip çiktigini söyledi.



Erbakan, Tosya’nin 14 Mayis milletvekilligi seçimlerinde ilçe bazinda kendilerine en yüksek oranda oy vererek destek oldugunu belirterek, "Tosya inançli, geleneklerine bagli insanlarimizin bulundugu bir ilçemizdir. Bu sebeple Yeniden Refah Partimize ve bizlere de ilgi ve teveccüh gösteriliyor. Bu vesile ile kendilerine tesekkür ediyoruz. Insallah önümüzdeki yerel seçimlerinde Tosya Belediyesini Milli Görüs belediyeciligi ile birlestirip Tosya halkina hizmet edecegiz. Ülkemiz çok zor zamanlardan geçmektedir. Bu bölge insani bütün yokluklara ve zorluklara ragmen ülkesine, milletine, vatanina sahip çikmistir. Tosyalilarla birlikte olmaktan dolayi büyük bahtiyarlik duyuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA