Diyanet Isleri Baskani Erbas Açiklamasi 'Cenab-I Hak Cografyamizi Kiyamete Kadar Islam'in Esenliginden Mahrum Eylemesin'

Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, Bosna Hersek’in Mostar kentinde bulunan tarihi Koski Mehmet Pasa Camii’nde okudugu ezani, “Cenab-i Hak cografyamizi kiyamete kadar Islam’in esenliginden ve ezan seslerinden mahrum eylemesin” temennisiyle sosyal medya hesaplarindan paylasti.

Diyanet Isleri Baskani Erbas Açiklamasi 'Cenab-I Hak Cografyamizi Kiyamete Kadar Islam'in Esenliginden Mahrum Eylemesin'
Mevlid-i Nebi Haftasi vesilesiyle Bosna Hersek’te bir dizi programa katilan Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, Mostar sehrindeki tarihi Mostar köprüsünün yaninda bulunan ve 17. asirda Osmanli Imparatorlugu döneminde yapilan tarihi Koski Mehmet Pasa Camii’ne ziyarette bulundu.

Baskan Erbas, sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimda da, “Mevlid-i Nebi Haftasi etkinlikleri için bulundugumuz Bosna-Hersek’te Mostar köprüsünün hemen yaninda bulunan tarihi Koski Mehmet Pasa Camii’nde aksam ezanini okuduk, kardeslerimizle birlikte aksam namazini eda ettik, mazlumlarin kurtulusu, insanligin baris ve hidayeti için dua ettik. Cenab-i Hak cografyamizi kiyamete kadar Islam’in esenliginden ve ezan seslerinden mahrum eylemesin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA