Sinir Krizi Geçiren Kadin, Tüm Evde Ne Varsa Pencereden Sokaga Atti

Antalya’da sinir krizi geçiren kadin, eline geçen ne varsa balkondan yola atti. Tüm evi pencereden disari atan kadin mahalleli ve ekiplere adeta ecel terleri döktürürken, 3 saatin sonunda ikna edilip ters kelepçe ile hastaneye götürüldü.

Sinir Krizi Geçiren Kadin, Tüm Evde Ne Varsa Pencereden Sokaga Atti
Olay, saat 11.00 sirasinda Dösemealti ilçesi Bahçeyaka Mahallesi Haci Kozak Caddesi üzerindeki bir apartmanin 3. kat dairesinde meydana geldi. Yaklasik 4 ay önce kiraci olarak mahalleye tasinan ve yalniz yasayan 48 yasindaki S.Ö., bugün ögle saatlerinde girdigi bunalim sonucu elinde biçakla balkona çikti. Çevredekilere hakaretler yagdiran S.Ö., daha sonra mutfaktaki esyalari kirdigi pencereden esyalari atmaya basladi.

Vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla adrese saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eline geçen, televizyon, ütü, elektrikli süpürge, temizlik malzemeleri, masa sandalye, piknik tüpü, gida maddeleri ve mutfak esyalarini atan kadin oturdugu pencere kenarinda ise korku dolu anlar yasanmasina neden oldu. Itfaiye kadinin atlama ihtimaline karsi bahçeye sisme branda açti. Dösemealti Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri kadini ikna etmek için büyük çaba sarf etti. Mahalleli korku dolu bakislar içinde olan biteni izledi. Yaklasik 3 saat boyunca araliklarla eline geçenleri yola atmaya devam eden kadin, polislere zor anlar yasatti. Polisler, yolu savas alanina çeviren kadini itfaiye yardimiyla açtiklari kapidan girerek ikna etti. Daire içinde de polislere direnen kadin, ters kelepçe takilarak indirildi ve ambulansla polis esliginde hastaneye kaldirildi.

Kadinin balkona çikip hakaretler yagdirmaya basladigini belirten Rabia Küçükbaskan, “Bir evde ne varsa onu atti, televizyon, mutfak banyoda ne varsa atti. Dolaplari bile firlatti. Mahalleli çok korktu. Ekipler uzun süre sakinlestiremedi. Ama polis sonunda ikna etti götürdü, çok sükür” dedi.

Kaynak: İHA