Hayvanlari Koruma Günü'nde Iç Isitan Manzara

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin hayata geçirdigi bölgenin en kapsamli ve donanimli merkezi Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi 4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü’nde bini askin ögrenciyi agirladi ve ortaya renkli görüntüler çikti.

Hayvanlari Koruma Günü'nde Iç Isitan Manzara
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi 4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü’nde bini askin ögrenciyi konuk etti. Bakimevine gelen ögrenciler çalismalar hakkinda yerinde bilgi aldi. Can dostlariyla vakit geçirerek eglenceli anlara taniklik eden ögrenciler bu anlari fotografladi ve görenlerin içini isitan bir görüntü ortaya çikti. Bölgenin en büyük bakimevinde uzman veterinerler, ögrencilere tedavi ve rehabilitasyon süreçlerini asama-asama anlatti. Can dostlarinin güvende ve emin ellerde oldugunu gören ögrenciler, hayvanlara yaklasim konusunda küçük bir egitim aldi. Ziyaret boyunca hayvan cinsleri, çesitler hakkinda da bilgi edindi. Hayvan haklari gününde uzmanlar, kuduz vakalarina ve gösterilmesi gereken hassasiyete dikkat çekti.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada “4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü çerçevesinde Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevimizde bini askin ögrenciyi misafir ettik, onlara tedavi ve rehabilitasyon öyküsüyle tanistirdik. Çocuklarimizin hayvan sevgisini kazanmasi ve hayvanlara yaklasim bilincine sahip olmasi çok önemli bir konu. Biz de minik dostlarimiza bölgemizin en büyük merkezinde onlarla bir gün imkâni sunuyor ve bu bilgileri aktarmaya çalisiyoruz. Sakarya’mizda yarali bir can dostu gördügümüzde lütfen bize ulasin ve gerekli süreci baslatalim” denildi.
Kaynak: İHA