Hadirli Mahalle Merkezi'nin Açilisi Yapildi

Adana Büyüksehir Belediyesi’nce yapilan Hadirli Mahalle Merkezi’nin açilisi gerçeklestirildi. 2 katli ve toplam 260 metrekare alana sahip mahalle merkezinde taziye alani ve kütüphane olarak kullanilacak bölümler mevcut.

Hadirli Mahalle Merkezi'nin Açilisi Yapildi
Adana Büyüksehir Belediyesi’nce yapilan Hadirli Mahalle Merkezi’nin açilisi siyasiler, meclis üyeleri, muhtarlar ve Adanalilarin katilimiyla gerçeklesti. Adana’nin her noktasina adil hizmet götürmeyi görev bildiklerini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar söyle devam etti:

“Çok zor günler yasadik. Pandemi ve depremler nedeniyle meydana gelen sorunlarin üzerine engellemelerle de karsilastik. Tüm bunlara ragmen, borcu gelirinin dört kati durumda devraldigimiz Adana Büyüksehir Belediyesi’ni, geliri borcunun 4 kati olan bir belediye haline getirdik. Adana’nin önünü açtik. Artik kimseye ihtiyacimiz yok. Adana Büyüksehir Belediyesi’ni kendi kendine yeten, çok ciddi isleri borçlanmadan yapabilen bir hale getirdik.”

Açilisi yapilan Hadirli Mahalle Merkezi’yle ilgili de bilgi veren Baskan Zeydan Karalar sunlari söyledi:

“Büyüklü küçüklü kütüphaneler açtik. Bu da onun bir örnegi. ‘Bir kütüphane bir hapishane kapatir’ derler. Alt kati da taziye evi olarak kullanilacak. Yer sorunu çözebilirsek, burada daha büyük bir taziye evinin temelini atacagiz. Kurs merkezlerimiz hizmete devam ediyor, yurtlar açtik. Adana’da böyle hizmetler yoktu. Kresler açtik, yakinda yenilerini yapacagiz. Taziye evlerini çogaltiyoruz. Tüm bunlar ve diger hizmetler için mesai mefhumu gözetmeden çalisiyoruz. O yüzden sizinle istedigimiz kadar birlikte olamadigimiz zaman bize gönül koymayin. Tek derdimiz halkimiza, size daha çok hizmet etmek. Adana’nin dört bir yaninda çalismalarimiz var. Alt geçitler yapiyoruz, yüzlerce is makinesi ve otobüsü borçlanmadan aldik.”

Cumhuriyetin 100. yilinda coskulu ve sevinçli olduklarini belirten Baskan Karalar, bütün zorluklari asarak, gelecege yürüyeceklerini açikladi.

Konusmalarin ardindan Hadirli Mahalle Merkezi’nin açilisi yapildi.
Kaynak: İHA