Denizli'de Gençlik Festivali Hafta Sonu Da Dolu Dolu Geçecek

Denizli Büyüksehir Belediyesinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kurulus yildönümüne özel hazirladigi Gençlik Festivali tüm hiziyla sürüyor. Hafta sonu birbirinden özel gruplarin sahne alacagi festivale tüm Denizlililerin davetli oldugu ifade edildi.

Denizli'de Gençlik Festivali Hafta Sonu Da Dolu Dolu Geçecek


Denizli Büyüksehir Belediyesinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kurulus yildönümüne özel hazirladigi Gençlik Festivali tüm hiziyla sürüyor. Hafta sonu birbirinden özel gruplarin sahne alacagi festivalde bu aksam KYK Amfi Park’ta Barfly saat 19.00, Dis Güçler saat 20.30 ve Kafadenk ise saat 22.00’de sahneye çikacak. 7 Ekim Cumartesi günü saat 20.30’da PAÜ Rektörlük önünde düzenlenecek konserde gençler Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi’nin Denizli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden ve sevilen sarkici Aydanur ile sahne alacagi pop ve arabesk sarkilari konseri ile bulusacak. Festivalin 8 Ekim Pazar günü finalinde saat 20.30’da Ne Var Ki, saat 22.00’de ise sevilen grup Necati ve Saykolar sahne alacak.

“Sizlere moral olsun istedik”

Öte yandan Baskan Osman Zolan festival çerçevesinde dün aksam da gençleri yalniz birakmadi. KYK Amfi Park’ta düzenlenen Homeless, Suça Sürüklenen Çocuk ve Eski Kafa müzik gruplarinin sahne aldigi festivalde gençlerle birlikte olan Baskan Zolan gecede yaptigi konusmada, Pamukkale Üniversitesi’ni kazanarak kente gelen ögrencilere moral vermek amaciyla böyle bir organizasyona imza attiklarini kaydetti.

Cumhuriyet’in kurulusunun 100. yildönümünde gençlere özel bir festival hazirlamanin mutlulugunu yasadiklarini söyleyen Baskan Zolan, konusmasina söyle devam etti: “Gençlik Haftasi seklinde etkinliklerimize devam ediyoruz. Okulunuz açildi, sizlere basarilar diliyorum. Sizi motive etmek, Denizli’ye yeni gelen gençlerimizi ailelerinden ayrildigi için yasadiklari üzüntüyü gidermek için güçlü bir etkinlik yapmak istedik. Hepinize iyi eglenceler” ifadelerini kullandi. Konusmasinin ardindan Baskan Zolan günün anisina sahne alan Eski Kafa müzik grubuna plaket verdi.
Kaynak: İHA