Büyüksehir'in 'Afet' Konulu Istisare Toplantilari Sürüyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nde TMMOB Sehir Bölge Plancilari Odasi Kayseri Subesi ile ‘afet’ konulu istisare toplantisi gerçeklestirildi. Toplantida ayrica, sehir bölge plancisi ögrencilerine yönelik de belediye ile ortak çalisma yürütülmesi konusunda fikri alisverisi yapildi.

Büyüksehir'in 'Afet' Konulu Istisare Toplantilari Sürüyor
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlari dogrultusunda kenti depreme daha dayanikli hale getirmek için Büyüksehir Belediyesi’nin gerçeklestirdigi çalismalar hiz kesmeden devam ediyor.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, kentin tüm ilgili kurum ve kuruluslari ile bir araya gelerek, deprem basta olmak üzere afetlere karsi yapilmasi gerekenleri masaya yatirirken, bu dogrultuda ilgili her kesimin bilgi ve görüslerine basvurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman ve Afet Isleri Daire Baskani Gonca Arin, TMMOB Sehir Bölge Plancilari Odasi Kayseri Sube Baskani Tamer Cinel ve yönetimi ile bir araya geldi.

Büyüksehir Belediyesi Baskanlik Toplanti Salonu’nda afet üzerine istisare toplantisi gerçeklestirilirken, sehir bölge plancisi ögrencilerine yönelik de belediye ile ortak çalisma yürütülmesi konusunda fikir alisverisi yapildi.

Genel Sekreter Yardimcisi Elcuman, meslek odalari ve alaninda uzman yetkililerle yaptiklari toplantilarin devam edecegini, deprem basta olmak üzere afetlere yönelik bir yol haritasi olusturma gayretinde olduklarini söyledi.

Kaynak: İHA