Baskan Kaplan 'Spor Yatirimlarinda Çag Atliyoruz, Koçarli, Spora Doyacak'

Aydin’in Koçarli ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanligi ile Koçarli Belediyesi is birliginde yapimi devam eden Kapali Spor Salonu insaatinda sona gelindi. 1 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete açilacak olan Kapali Spor Salonu ilçenin ikinci spor salonu olacak.

Baskan Kaplan 'Spor Yatirimlarinda Çag Atliyoruz, Koçarli, Spora Doyacak'
Belediye Baskani Nedim Kaplan’in girisimleri ile Spor yatirimlarinda da çag atlayan Koçarli’da Türkiye Yüzyilini insa edecek özgüveni yüksek, kolektif hareket etme kabiliyeti gelistiren gençlerin yetismesi hedefleniyor.

Kapali Spor Salonu ile ilgili açiklama yapan Baskan Kaplan, “Ilçemizde spor alaninda sadece 1977 yilindan kalma bir spor salonu vardi. Bugün geldigimiz noktada Gençlik ve Spor Bakanligimizin ve belediyemizin yatirimlarindan bahsediyoruz Koçarli ayrica 1980 yilindan beri de ciddi anlamda hiç bir spor yatirimi almamis durumdaydi. Ilçemizin ihtiyaci olan 1750 metrekare kapali spor salonu olmak üzere toplamda 5 bin metrekare alanda bir spor kompleksini 1 ay sonra teslim alacagiz. Kapali spor salonu içerisinde 250 koltuklu seyirci tribünü, antrenman salonlari, soyunma odalari, dus alanlari, hakem, antrenör ve yönetim odalari olacak. Spor Kompleksi genelinde ise Kapali Spor Salonunun yani Kapali ve açik basketbol sahasi, voleybol sahasi ile de gençler ve spor yapmak isteyen hemserilerimiz faydalanabilecek. Çevre düzenlemesi ile de oturma alanlarinda sporcularimiz vakit geçirebilecekler” dedi.

“ÖZGÜVENI YÜKSEK GENÇLER YETISTIRMEK ISTIYORUZ”

Hizmet için çiktigimiz bu yolda, duraksamak yok diyerek, gelecek için özgüveni yüksek gençler yetistirmek oldugunun altini çizen Baskan Kaplan, “Gençlerimizde kolektif hareket etme kabiliyeti gelistirmek. Gençleri kötü aliskanliklarindan korumak, kollamak, saglikli bir nesil olusturmak ve sporu toplumun her kesimine yaymak istiyoruz. Koçarli’yi spor ile de çok daha farkli noktalara tasimayi düsünüyoruz. Kamusal ve belediye yatirimlari noktasinda Cumhuriyetimizin 100. Yilinda problemsiz bir Koçarli’yi halkimiza armagan etme hedefindeyiz. Tüm bu yatirimlarin kazandirilmasinda emegi geçen basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanimiz Sayin Dr. Osman Askin Bak’a, AK Parti Aydin Milletvekillerimize, Aydin Valimize sahsin ve ilçem adina çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA