Anadolu Üniversitesinden 796 Ögrencisine Yemek Bursu

Anadolu Üniversitesinde egitim görecek 220’si depremzede 14’ü sehit ve gazi yakini 796 ögrenciye yil boyu günde 3 ögün olmak üzere yemek bursu verildi.

Anadolu Üniversitesinden 796 Ögrencisine Yemek Bursu
Anadolu Üniversitesi Yemek Bursu basvurulari sonuçlandi. Online basvuru ile tüm ögrencilere açik olan yemek bursu basvurulari, ögrencilerin gelir ve basari durumuna iliskin sundugu resmî belgeler esas alinarak objektif bir sekilde belirlendi.

Yüzlerce ögrenciye üç ögün yemek bursu

Burs kapsaminda 220’si depremzede, 14’ü Sehit ve Gazi yakini olmak üzere toplam 796 ögrenciye üç ögün boyunca ücretsiz yemek bursu verilecek. Kahvalti, ögle yemegi ve aksam yemegi olmak üzere ögrencilerin saglikli beslenmesini önemseyen Anadolu Üniversitesi, yemek içeriklerinde sunulan kaliteli ürünlerden de ödün vermiyor. Deneyimli asçi kadrosuyla her gün lezzetli yemeklerin sunuldugu yemekhanelerde, Anadolu Üniversitesini bu alanda da gururlandiriyor.

Depremzede ögrenciler unutulmadi

Anadolu Üniversitesi, iki büyük depremle sarsilan Kahramanmaras, Gaziantep, Malatya, Diyarbakir, Kilis, Sanliurfa, Adiyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana’daki vatandaslarimiz için ilk günden beri seferberligini sürdürüyor. Subat ayindan bu yanda deprem bölgesinde birçok hizmet sunan ve faaliyet gösteren Anadolu Üniversitesi saglayacagi yüzlerce yemek bursunda yine depremzede ögrencilerini unutmadi. Depremzede ögrenciler için yemek burslarinda özel kontenjan ayrilarak 220 depremzede ögrencinin yemek bursundan yararlanmasi saglandi.

Yil boyunca kaliteli ve hijyenik yemek hizmeti Anadolu Üniversitesinde

Ögrenci ve personel yemekhaneleri ile Anadolu Üniversitesi tüm ögrenci ve personeline yil boyunca kaliteli ve hijyenik bir sekilde hizmet veriyor. Tüm çalisanlarin yüksek titizlik ve özenle çalistigi yemekhanelerde üretim ve servis asamalarinin tümünde uluslararasi temizlik ve hijyen standartlarina uygun hizmet sunuluyor. Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi Yemek Üretim Merkezi ile ögrencilerin ve personelin yemek hizmeti talepleri de karsilaniyor. Merkezin modern tesislerinde uluslararasi hijyen standartlarina uygun olarak üretim saglanirken Saglik Bakanliginin saglikli beslenme piramidine uygun sekilde besleyici degeri yüksek menüler üretiliyor. Böylelikle bilimsel, kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle aktif bir kampüs yasami sunan Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetleriyle de ögrencileri ve personeline bütçe dostu menüler sunuyor.
Kaynak: İHA