Akbank'tan Hatay'da Gençler Için Ortak Çalisma Alani Ile Gelisime Destek

Akbank, 6 Subat depremlerinin ardindan Hatay’da ders çalisma, egitim ve gelisim olanaklarina erisme imkânlari kisitlanan gençlere destek için Hatay Ortak Çalisma Alani’ni kurdu.

Akbank'tan Hatay'da Gençler Için Ortak Çalisma Alani Ile Gelisime Destek


Akbank, Hatay’da meydana gelen depremin ardindan, gençlerin egitimlerine ve geleceklerine daha iyi bir sekilde hazirlanmalari için destek olmak amaciyla Hatay Ortak Çalisma Alani projesine imza atiyor. Hatayli gençler, depremin getirdigi sikintilarla birlikte çalisma alanlarinin eksikligi ve internet erisiminin kisitli olmasi nedeniyle egitimlerini sürdürmekte zorluk yasiyor. Bu dogrultuda banka, is ortaklari ile beraber gençlerin ihtiyaçlarini karsilamak ve onlara yeni olanaklar sunmak için özel bir alan kuruyor.

Proje hakkinda su bilgiler verildi:

Bankanin liderliginde kurulan bu merkez Microfon, Sodexo ve TÜRKONFED gibi is ortaklarinin da destegiyle hayata geçiyor. Merkez Akbank Gençlik Akademisi’nin sagladigi egitimler, atölye çalismalari, etkinliklerin yani sira farkli is birlikleri ile gençlere sundugu degeri zenginlestirmeye devam edecek. Merkezin açilisi ise 5 Ekim’de düzenlenen bir etkinlikle gerçeklesti.

Gençlerin gelecegine hizmet eden bir alan

Hatay Ortak Çalisma Alani, deprem bölgesindeki gençlere daha iyi bir gelecek sunmak için bir merkez olacak. Bu alan, gençlere sinirsiz internet erisimi, dizüstü bilgisayari ve tabletlerle desteklenen çalisma alanlari, arastirma yapma ve ödevlerini tamamlama firsati sunacak. Bu merkez ayni zamanda sosyal aktiviteler, atölye çalismalari, konusmaci seanslari ve imza günleri gibi etkinliklere ev sahipligi yaparak gençlerin sosyallesme imkânlarina da katki sunacak.

Hatay Ortak Çalisma Alani, 5 konteynerden olusan bir mekâni içeriyor. Bu merkezin ortasinda gençlerin etkinlikler düzenleyebilecegi ve sosyallesebilecegi bir avlu da yer aliyor.
Kaynak: İHA