3 Gündür Kayip Sahsin Cesedi Yabani Hayvanlarca Parçalanmis Halde Bulundu

Ordu’da 63 yasindaki sahsin cesedi, evinden yaklasik 100 metre uzakliktaki findik bahçesinde yabani hayvanlar tarafindan bir kismi parçalanmis halde bulundu.

3 Gündür Kayip Sahsin Cesedi Yabani Hayvanlarca Parçalanmis Halde Bulundu
Olay, Altinordu ilçesi Ogmaca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Usman’dan (63) 3 gündür haber alamayan yakinlari, komsularina haber vererek eve bakmalarini istedi. Bunun üzerine sabah saatlerinde eve giden komsulari, kapinin açik oldugunu fark etti. Bölgede arama yapan komsulari, Hasan Usman’in evinin yaklasik 100 metre alt kisminda bulunan findik bahçesine de bakti. Burada sahsin hareketsiz sekilde yattigini gören vatandaslar, 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapilan incelemede Hasan Usman’in belden asagisinin parçalanmis oldugu belirlendi. Usman’in yabani hayvanlarin saldirisina ugramis olabileceginin degerlendirildigi belirtildi.

“Cesedi hayvanlar parçalamis olabilir”

Hayatini kaybeden Hasan Usman’in kuzeni Bilal Usman, “3 gündür evin lambalari yanmiyordu, bu nedenle süphelendim. Ogluna telefon açtim, ‘Babanin isiklari yanmiyor’ dedim. Kendisinde çesitli rahatsizliklar da vardi. Oglu da bir komsumuza ulasmis ve komsu da bahçeleri gezerken bu durum ile karsilasmis. Cesedin belden asagisi yok, hayvanlar parçalamis. Çamasirlari falan çikarilmis” diye konustu.

Mahalle sakinlerinden Erkan Altunsoy da cesedin sabah saatlerinde komsular tarafindan bulundugunu, belinden asagi kisminin parçalanmis oldugunu söyledi.



Olay yerinde jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcisinin yaptigi incelemenin ardindan Usman’in cenazesi, otopsi yapilmak üzere Ordu Adli Tip Kurumu’na götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili genis çapli inceleme baslatti.
Kaynak: İHA