Selendi'de Mevlid-I Nebi Haftasi Kutlandi

Manisa’nin Selendi ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftasi dolayisiyla program gerçeklestirildi.

Selendi'de Mevlid-I Nebi Haftasi Kutlandi
Ögretmenler Semiha Kocabay ve Yahya Özmen’in sunduklari, Selendi Ilçe Müftülügü ve Selendi Anadolu Imam Hatip Lisesi tarafindan, "Peygamberimiz, Iman ve Istikamet" temasiyla Selendi Gençlik Merkezinde düzenlenen program, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan Selendi Anadolu Imam Hatip lisesi Müdürü Hasan Ali Özkul ve Selendi Ilçe Müftüsü Ömer Bozkurt günün anlam ve önemi ile ilgili birer konusma yapti. Sinevizyon gösterisi ile devam eden program, Selendi Anadolu Imam Hatip lisesi Ögretmeni Sevda Bayrak’in "240 yasindasin" siirini seslendirmesi ile devam etti.

Program, Selendi Anadolu Imam Hatip lisesi Ögretmenleri Havva Koç ve Sevda Bayrak ile ögrenciler tarafindan hazirlanan "Peygamberimiz, Iman ve Istikamet" temali oratoryo gösterimi ve hediyelerin verilmesinin ardindan sona erdi.

Programa Selendi Kaymakami Halil Ibrahim Okumus, daire amirleri, MHP Ilçe Baskani Mehmet Karabulut, okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA