Beykoz'da Hatali Solama Yapan Alkollü Sürücü Dehset Saçti

Beykoz’da hatali sollama yapan alkollü sürücü karsi seritteki motosiklet sürücüsüne çarpti. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün ayagi kesilirken alkollü sürücü serbest birakildi. Korku dolu kaza güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Beykoz'da Hatali Solama Yapan Alkollü Sürücü Dehset Saçti


Olay geçtigimiz Pazar günü aksam saatlerinde Beykoz Çavusbasi Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tolga D. idaresindeki otomobil hatali sollama yaparak karsi seritteki motosiklet sürücüsü Fatih Terziye çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet sürücüsü Terzi metrelerce savruldu. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri yaraliya ilk müdahaleyi gerçeklestirerek Sehit Prof. Dr. Ilhan Varank Sancaktepe Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirdi. Ameliyata alinan Fatih Terzi sol bacagini kaybetti. Motosiklet sürücüsü Terzi’nin yasam mücadelesi devam ederken, 3.22 promil alkollü çikan Tolga D. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Duruma tepki gösteren Terzi ailesi yetkilerden adalet istedi.

"Diz altindan sol bacagini kestiler"

Yasanan olaya iliskin konusan baba Lütfi Terzi, "Oglum motosikletle ilerledigi esnada sokaga giris yapmak için trafigin sakinlesmesini bekliyor. Durur vaziyette. Bir baska sürücü de karsi seritten hatali sollama yaparak ogluma çarpiyor. Ogluma çarpan sürücü, 3.22 promil alkollü çikiyor ve bu kisi serbest birakiliyor. Oglun su an hastanede ve uyutuluyor. Hayati tehlikesi çok yüksek. Diz altindan sol bacagini kestiler. Su an komada ölümle pençelesiyor. Bu sahsin tutuklanmasi lazim. Adli kontrol sarti ile serbest birakiliyor. Elimizde kayitlar var her sey ortada. Oglumun vücudunda kirilmadik kemik kalmadi" diye konustu.

Kaynak: İHA