Milli Irade Anadolu Lisesinden Cumhuriyet Programi

Cumhuriyet’in ilan edilisinin 100. yil dönümü, çesitli etkinliklerle kutlanirken Milli Irade Anadolu Lisesi tarafindan hazirlanan salon programi yogun ilgiyle karsilandi.

Milli Irade Anadolu Lisesinden Cumhuriyet Programi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ates, Garnizon Komutani Topçu Albay Gürol Akkaya, Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, kurum amirleri, ögretmenler ve ögrencilerin katildigi program renkli görüntülere sahne oldu.

Milli Irade Anadolu Lisesi tarafindan hazirlanan salon programi, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin seslendirilmesiyle basladi.

Programda konusma yapan Vali Mustafa Eldivan, günün anlam ve önemini belirttikten sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaslari ve vatan ugruna canlarini feda eden tüm sehitleri rahmetle ve saygiyla aniyorum diyerek programa katilanlarin ve aziz Türk milletinin Cumhuriyet Bayramini tebrik etti.

Açilis ve protokol konusmalarinin ardindan Cumhuriyet Bayrami’na özel çekilen Istiklalden Istikbale adli video gösterime sunuldu. Okul korosu tarafindan günün anlamina uygun sarkilar seslendirilirken salonda Türk bayraklari dalgalandi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçeklesen gösterilerden sonra katilimcilar, Cumhuriyet’in 100. yil anisina hatira fotografi çekildi.
Kaynak: İHA