Milli Egitim Bakani Tekin'den Okullarin 1 Günlügüne Tatil Edilmesine Iliskin Açiklama

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, yarin okullarin 1 günlügüne tatil edilmesi kararina iliskin, “Türkiye Yüzyili’nin ilk sabahinda aileniz ve sevdiklerinizle beraber uzunca bir zaman geçirerek sizlere armagan ve emanet edilen bu sanli Cumhuriyet’in degerini ve önemini onlardan bir daha dinlemenizi istiyorum” dedi.

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, ögrencilere tüm Türkiye’nin, binlerce yillik tarihinden aldigi ilhamla Cumhuriyet’in 100. yili kutlamalarini, sanina yakisir sekilde gururla kutlamaya devam ettigini belirtti.

Bu kapsamda, 30 Ekim Pazartesi günü okullarin tüm kademelerde bir gün tatil edildigini vurgulayan Tekin sunlari kaydetti:

"Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’a, sizlere sundugu bu 100. yil armagani için tesekkürlerimi sunarim. Bugün sizlerden tek istegim, bu güzel Cumhuriyet’imizin 100. yili coskusunu daha da fazla ve içtenlikle yasamaniz. Yarin ise, Türkiye Yüzyili’nin ilk sabahinda aileniz ve sevdiklerinizle beraber uzunca bir zaman geçirerek sizlere armagan ve emanet edilen bu sanli Cumhuriyet’in degerini ve önemini onlardan bir daha dinlemenizi istiyorum."
Kaynak: İHA