Serdivan Çocuk Akademisi'nde Yeni Dönem Heyecani

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi, 4 hafta boyunca devam edecek olan atölyelere basvurular bugün saat 10.00’da basladi.

24 Ekim - 18 Kasim tarihleri arasinda haftanin bes günü birbirinden farkli ücretsiz atölye, ders ve diger etkinliklerin yer aldigi Serdivan Çocuk Akademisi’nde, Sali, Çarsamba, Persembe, Cuma ve Cumartesi günleri 3-12 yas grubuna ait çesitli atölye, ders ve etkinlikler gerçeklestirilecegi belirtildi. Basvurularin fikirvesanat.org adresinden yapilacagi bildirilirken sitede yer alan etkinlik takviminden atölye ve derslerin gün ve saatlerini takip edilebilecegi ifade edildi.

Atölye basvurularinin haftalik olarak yenilendigi ve kayitlarin online alindigi Akademiye kontenjan geregi her bir ögrenci bir hafta boyunca en fazla iki atölyeye katilabilecek. Yeni dönem ile birlikte atölye içeriklerinin de yenilendigi Serdivan Çocuk Akademisi’nde ilk hafta Ebeveyn-Çocuk Rehberlik Atölyesi, Üç Boyutlu Resim Atölyesi, Sanat Atölyesi, Saglikli Büyüyorum Atölyesi, Çocuklar Için Felsefe Atölyesi, Dokuma Atölyesi, Manzara Atölyesi, Sanat Eseri Atölyesi, Puzzle Atölyesi, Sinema Atölyesi gibi onlarca farkli atölyenin çocuklarla bulusacagi belirtildi.

Ücretsiz çocuk etkinliklerinin yani sira aileler için de alaninda uzman Psikolog esliginde, her hafta Veli-Aile seminerlerinin gerçeklestirilecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA