Kiralik Arabayla Bir Kisinin Ölümüne Sebep Olan Genç Tutuklandi

Bursa’nin Orhangazi ilçesinde minibüs bekleyen yasli adama kirali arabayla çarpan Mustafa E. ve abisi Maaz E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kiralik Arabayla Bir Kisinin Ölümüne Sebep Olan Genç Tutuklandi
Kaza, geçtigimiz gün Bursa’nin Orhangazi ilçesinde meydana geldi. Minibüs bekleyen Ali Ihsan Islamoglu’na çarparak ölümüne neden olan lüks aracin sürücüsü Mustafa E.’nin 17 yasinda ve ehliyetsiz oldugu belirlenirken, kaza yaptigi araci agabeyi 21 yasindaki Maaz’in haberi olmadan alip gezmeye çiktigi ve kaza yaptigi belirlendi. Araci terkedip kaçarken ticari takside yakalanan abi kardes Mustafa ve Maaz, jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Orhangazi’de yasanan ve Ali Ihsan Islamoglu’nun (54) feci ölümü ile sonuçlanan kazaya karisan ve olay yerinden kaçip jandarma tarafindan yakalanan iki kardes Maaz ve Mustafa E.’nin ifadeleri ortaya çikti.

Kiralik arabayi agabeyinden habersiz almis

Alinan bilgilere göre Maaz ve Mustafa E.’nin Iznik’te bir otelde olduklari agabeyi Maaz’in haberi olmadan 17 yasindaki ehliyetsiz olan Mustafa’nin lüks araci alarak gezmeye çiktigi, kaza yaptiktan sonra otele giderek uyuyan agabeyi Maaz’i uyandirdigi ve yolda bir seye çarptigini, çarptigi seyin bir hayvan olabilecegini belirttigini ifadesinde söyledigi ortaya çikti.

Abi kardesin Jandarmadaki ilk ifadesinde Inegöl’e tamirci çagirmaya gittiklerini söyledikleri de belirlenmisti. Hakim karsisina çikan iki kardes tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA