Rektör Kiziltoprak'tan Altintas MYO'da Ilk Ders

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak, Altintas Meslek Yüksekokulu tarafindan düzenlenen “Ilk Ders: Vatan” baslikli etkinlikte açilis dersini verdi.

Rektör Kiziltoprak'tan Altintas MYO'da Ilk Ders
Altintas Meslek Yüksekokulunda düzenlenen etkinlige Rektör Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak’in yani sira Altintas Kaymakam Vekili Hüseyin Bozoglan, Altintas Belediye Baskani Arif Teke, Altintas MYO Müdürü Ögr. Gör. Ahmet Sinan Kiliçogullari, Çavdarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arif Kolay, akademik ve idari personel ile ögrenciler katildi.

Konusmasinda Üniversiteye adini veren Dumlupinar Zaferi’nden söz eden Prof. Dr. Kiziltoprak, "Dumlupinar Zaferi, Türk tarihinin en önemli zaferlerinden birisidir. Bu zafer, Anadolu’nun Türk yurdu oldugunu ve sonsuza dek böyle kalacagini tüm dünyaya kanitlamistir. Degerli ögrencilerim, adini Dumlupinar Zaferi’nden alan bu üniversitede okumanin kiymetini bilmelisiniz" dedi.

Etkinligin ardindan Rektör Kiziltoprak, ögrencilerden gelen sorulari yanitladi ve sorunlarini dinledi. Kiziltoprak, daha sonra Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari birimlerinde incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA