Okul Spor Faaliyetleri Koordinasyon Toplantisi Yapildi

Bilecik Valisi Sefik Aygöl baskanliginda yarisma takviminin belirlendigi okul spor faaliyetleri için koordinasyon toplantisi gerçeklesti.

Okul Spor Faaliyetleri Koordinasyon Toplantisi Yapildi
Refik Aslan Öztürk Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Vali Sefik Aygöl, Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Bilecik merkez ve ilçelerde görev yapan olan okul müdürleri ve beden egitimi ve spor ögretmenleri katilim sagladi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan okul sporlari koordinasyon toplantisinda 2022-2023 yilinin faaliyetleri degerlendirilerek, 2023-2024 döneminde gerçeklestirilecek faaliyetler ve sistemde yapilan degisiklikler hakkinda okul müdürleri ve beden egitimi ve spor ögretmenlerine bilgiler verildi.

Toplantida konusmasini yapan Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, geçmis dönemde okullarin mahalli ve ulusal düzeydeki müsabakalarda elde ettigi basarilar için tebriklerini iletti. Konusmasinda okul sporlarinin önemine deginen Il Müdürü Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen basarili sporcu bursunun okul spor faaliyetlerini kapsadigina vurgu yapti.

Bilecik Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde baslatilan alt yapi odakli çalismalar için önemli bir rol oynayan okul spor faaliyetlerine katilimin önemine deginilen toplantida, Merkez ve Ilçelerdeki okullarin katilim konusunda karsilastiklari sorunlar görüsüldü.

Toplantida söz alan beden egitimi ve spor ögretmenlerinin görüslerini dinleyen Bilecik Valisi Sefik Aygöl, karsilasilan bütün sorunlarin çözümünde yogun çalisma yapilacagini ifade etti.

Bilecik’te Okul Sporlarindaki basari siralamasinin daha da artmasi adina tüm imkanlarin kullanilacagini vurgulayan Vali Aygöl, ögretmenlerimizin ve ögrencilerimizin katilim konusunda magduriyet yasanmamasi adina gerekli tüm tedbirlerin alinacagini belirterek “Hem sporda hem okulda basari” bilinciyle çalismalarimiz hiz kesmeden devam edeceklerini ifadelerini ifade etti.

Kaynak: İHA