Istanbul'da Meydan Dayagi Kamerada Açiklamasi Biçak Çekince Kizinin Yaninda Dayak Yedi

Besiktas’ta bir sürücü çocugunun yaninda araciyla sikistirdigi motosikletliye biçak çekti. Motosikletli de önünü kestigi sahsa biçagi biraktiktan sonra meydan dayagi atti. Yasananlar kameralara anbean yansirken, yüzü kanlar içerisinde kalan sahis kosarak kaçti. Taraflar birbirlerinden sikayetçi olmazken sahsi döven Furkan Mazlum, “Kafasi yarildi ve birkaç tane daha vurdum. Iyi de oldu, sokakta kimseye biçak çekmez” dedi.

Istanbul'da Meydan Dayagi Kamerada Açiklamasi Biçak Çekince Kizinin Yaninda Dayak Yedi
Olay, dün saat 12.00 siralarinda Besiktas Visnezade’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ögle saatlerinde motosikletiyle seyir halinde olan Furkan Mazlum’u (25) otomobiliyle seyreden ve yaninda kiz çocugu olan bir sürücü sikistirdi. Motosikletlinin tepki göstermesi üzerine sahis bu kez de biçak çekerek Furkan Mazlum’a küfür ve hakaret etti. Ancak motosikletli genç, sahsin yaninda çocugunun olmasi nedeniyle bir sey yapmayarak yoluna devam etti. Sahis bir kez daha motosikletliyi sikistirinca ortalik karisti.

Motosikletli gençten meydan dayagi

Ileride aracin önünü kesen motosikletli genç, sahisla tartismaya basladi.

Sahsin biçakla üstüne yürümesi üzerine genç, biçagi birakmasini söyledi.

Sahis biçagi birakinca da genç onu yumruk ve tekmelerle cadde ortasinda evire çevire dövdü. Neye ugradigini sasiran ve yüzü gözü kanlar içerisinde kalan sahis, vatandaslarin araya girmesiyle gencin elinden kurtarildi. Sahis ardindan kosarak uzaklasti. Yasananlar kameralara anbean yansidi. Olayla ilgili sahislarin birbirlerinden sikayetçi olmadigi ögrenildi.

“Arabasiyla sikistirdi, bana biçak gösterdi ve kovalamaya basladi”

Sahsi döven Furkan Mazlum, “Bugün bir olay yasadik. Saat 12.00 sularinda Hüsrev Gerede Caddesi’nden asagiya dogru iniyordum. Yaninda kizi da bulunan bir adam, beni arabasiyla sikistirdi, bana biçak gösterdi ve kovalamaya basladi.

Ben de yaninda kizi oldugu için yoluma devam ettim. Ardindan Sair Nedim Caddesi’ne geldigimizde aracimi saga çektim. Bende motosiklet vardi. Asagiya indiginde bana biçak çekti. Anneme ve bana küfürler etmeye basladi.

Ben kendisine biçagi birakip gelmesini söyledim. Sonrasinda adam biçagi biraktigi anda da olanlar oldu. Olaylar kizisti” dedi.



“Kafasi yarildi ve birkaç tane daha vurdum”

Mazlum, “Ben onu kaçirmamaya çalistim. Çünkü biçagi birakti an yapacagimi yapacaktim. Insanlar biçakla görünce panik oldular. Biçagi biraktigi gibi bir tane yüzüne vurdum ve sendelemeye basladi.

Kafasi yarildi ve birkaç tane daha vurdum. Sonrasinda yere düstü ve vurmaya devam ettim. Yerdeyken elini cebine götürmeye çalistigi için daha sert vurmaya basladim. Diger tarafi da yarildi. Iyi de oldu. Kime biçak çekecegine dikkat etmesi lazim. Bu saatten sonra da sokakta kimseye biçak çekmez” diye konustu.

Kaynak: İHA