Atasehir'de Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Yarali

Atasehir’de minibüs, taksi ve iki otomobilin karistigi kazada 2 kisi yaralandi.

Atasehir'de Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Yarali


Kaza 00.15 sularinda TEM Otoyolu Samandira dinlenme tesislerinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 PV 1470 plakali minibüs, Coskun T.’nin kullandigi 34 TJJ 93 plakali taksi, 34 GY 301 plakali otomobil ve 34 UH 9097 plakali otomobil, TEM Otoyolu Ankara yönünde kazaya karisti.

Kaza sonucu yol kenarina savrulan taksideki sürücü Coskun T. ile yolcu Ismail H. yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilar, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yogunlugu olustu. Kazaya karisan araçlarin yoldan çekilmesiyle otoyolda trafik akisi yeniden normale döndü.

Kazayla ilgili konusan Taskin Topçu, “Su arkada gördügünüz siyah araç iki kilometreden beri kendisini takip ediyoruz, makas atarak yola devam ediyordu. Iki kilometre boyunca sagindaki ve solundaki araçlari kaçirarak geliyordu. buraya kadar geldi. Arkadaki ticari taksiye arkadan vurdu. O taksi en az 5 takla atarak gitti oraya. Digerleri de haliyle kaza bir anda olunca arkadan gelip vurdu. Yaralilar o taksidekilerdi. Müsteri ve taksi sürücüsüydü. Diger araçlarda yarali yok. Sadece maddi hasar var.“ dedi.



Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönünde bir süre trafik yogunlugu olustu.
Kaynak: İHA