Kazilan Topraklar Ekipleri Harekete Geçirmisti, Bakin Altindan Kim Çikti

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde birkaç gündür agaçlarin topraklarinin kazilmasi belediye ekiplerini harekete geçirdi. Ayni noktada bir süre bekleyen ekipler, topragin köpek tarafindan kazildigini belirledi. Gülümseten anlar belediyenin sosyal medya hesabindan, "Peyzaj çalismalarimiza yeni bir soluk getiren bu arkadasa ne ceza verelim sizce?" notuyla paylasildi. Kisa sürede büyük begeni toplayan paylasima yapilan yorumlar ise kahkahaya bogdu.

Kazilan Topraklar Ekipleri Harekete Geçirmisti, Bakin Altindan Kim Çikti
Yürüyüs Yolu’nda birkaç gündür agaçlarin altindaki topraklarin kazilarak yola döküldügünü gören Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ekipleri, kimin yaptigini ögrenmeye karar verdi. Bir süre bölgede bekleyen ekipler, bir köpegin gelerek topragi kazdigini ve etrafa saçtigini gördü. Ekipler, gülümseten anlari, "Suçüstü yakaladik" diyerek kayda aldi. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabinda, "Peyzaj çalismalarimizin tarzina yeni bir soluk getiren bu arkadasa ne tür ceza verelim sizce?" notuyla paylasilan video, kisa sürede çok sayida begeni ve yorum aldi.

"Günde 3 ögün mama cezasi alsin"

Bazi sosyal medya kullanicilari, "Ona iki kutu yas mama cezasi verelim. Kuzucugum benim, ne var biraz yaramazlik yapmissa", "Bir paket yas mama. Mamayi yerse aramaktan vazgeçer", "Ceza degil mama verin", "Günde 3 ögün mama cezasi alsin", "Belediyede kadrolu is verelim" gibi esprili yorumlar yapti.
Kaynak: İHA