Kusadasi Belediyesi Sofrasini Üniversite Ögrencilerine Açti

Kusadasi Belediyesi, kentte ögrenim gören üniversite ögrencileri için ücretsiz aksam yemegi hizmetine bu yil da basladi. Ögrencilerin yasadigi ekonomik sikintiyi hafifletmek amaciyla yasama geçirilen uygulama 2023-2024 akademik yili boyunca devam edecek.

Kusadasi Belediyesi Sofrasini Üniversite Ögrencilerine Açti


Sosyal Belediyecilik alaninda yasama geçirdigi projelerle dikkat çeken Kusadasi Belediyesi, Türkiye’deki ekonomik krizin olumsuz etkilerinin kentte en az seviyede hissedilmesi için çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda Baskan Ömer Günel öncülügünde Kusadasi’nda ögrenim gören üniversite ögrencilerine yönelik geçen yil verilen ücretsiz aksam yemegi hizmeti bu yil da basladi.

ARYA AS’nin Gazibegendi tesislerindeki yemekten üniversite ögrencileri hafta içi her gün 18.00-20.00 saatleri arasinda faydalanabilecek.

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Isletmeciligi son sinif ögrencisi Emre Gök, geçen yil da ücretsiz aksam yemegi uygulamasindan faydalandigini belirterek, “Türkiye’deki ekonomik sartlar biz ögrencilerin bütçesini olumsuz yönde etkiledi. Baskanimiz Ömer Günel, bizlere gerçekten çok önemli bir destek verdi. Baskanimiza her zaman ögrencilerin yaninda oldugu için tesekkür ederim” dedi.



Turizm Rehberligi 3. Sinif ögrencisi Misra Yetkin ise, “Ben Kusadasi’na okumak için sehir disindan geldim. Ekonomik sartlar ögrencileri gerçekten çok zorluyor. Burada ücretsiz verilen aksam yemegi bütçemize katki yapiyor. Ayrica çok sicak ve samimi bir ortam var” diye konustu.



“Ögrencilerimizin her zaman yanindayiz”

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel de, “Üniversite egitimi için kentimize gelen gelecegimizin teminati olan genç arkadaslarim bizler için büyük önem tasiyor. Onlarin yasadigi ekonomik sorunlari bir nebze olsun hafifletebiliyor ve yüzlerini gülümsetebiliyorsak ne mutlu bize. Her zaman ögrenci dostu bir kent olacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA