'Her Seye Ragmen' Filminin Galasi Diyarbakir'da Yapildi

Diyarbakir’da, basrollerini Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz’in paylastigi "Her Seye Ragmen" filminin galasi gerçeklestirildi.

'Her Seye Ragmen' Filminin Galasi Diyarbakir'da Yapildi
Yapimciligini Verway’in üstlendigi, yönetmenligini ise Erdal Murat Aktas’in yaptigi film, is adami Ilhan Dogan’in hayat hikayesini anlatiyor. Galada basin mensuplarina açiklamalarda bulunan is adami Ilhan Dogan, kendi hayat hikayesinin film olmasinin insanlara bir umut olmasi gerektigini söyleyerek Erkan Petekkaya’ya da filmi çok iyi oynadigi için tesekkür etti. Hayat hikayesinin ele alindigi “Her Seye Ragmen" filminin insanlara bir isik olmasi gerektigini ifade eden Dogan, “Bize de ne mutlu insanlara bir isik vermis olmak, bir motivasyon saglamak. Ülkemizde buna ihtiyacimiz var. Çok çalismak pes etmemek, yolundan sapmamak. Bir hikaye olur ama o hikayeyi birisi düzgün oynamasa o duygulari disariya tasiyamasa o film olmayacak ve olmazda. Benim hikayem oldugu için defalarca tesekkür ettim. Diyarbakirlilar Erkan Beyi çok seviyor. Erkan Bey, çok müthis bir insan, çok müthis bir oyuncu. Ben, hikayemi anlattim Erkan Bey de takim olarak çok müthis oynadi. Çok basarili bir film çikti" dedi.

Filmin basrolünde oynayan Erkan Petekkaya, gerçek bir hayat hikayesinde rol almaktan keyif aldigini dile getirdi. Gerçek hikayeyi izleyince seyirci de ayri bir sey hissettigini aktaran Petekkaya, "Oyuncularda baska bir sey hissediyor. Olmayan bir seyi kafada hayal kurup canlandirmak ve oynamak baska bir sey, bide olmus bir seyi oynamak bambaska bir sey. Ben de oynarken çok büyük bir keyif aldim, çok ta aci da çektim. Çünkü zor bir hayat hikayesini oynadim. Filmin adi gibi ’Her Seye Ragmen’, insanlara umut ve sevinç verebilecek. Gerçekten çalisip, dürüst olup, insanlari sevip basarili olunabilecegi, film gerçek hikaye oldugu için buna kanit oldu. Oynadigim insani tanimak bambaska bir sey tabi. Bu filmin içinde umut var. Diyarbakirlilarin görmesini istedim, onun için buradayiz. Insallah herkes filmi begenir” diye konustu.

Ilhan Dogan’in, Adana’dan Almanya’ya, Palme de Mallorca’dan Hollywood’a uzanan öyküsünü isleyen film, geçtigimiz günlerde vizyona girdi. Çok sayida davetlinin katildigi galaya, film keyifle izlendi.
Kaynak: İHA