Çökertilen Çetenin Görüntüleri Ortaya Çikti

Kamuoyunda "Sahinler Grubu" olarak bilinen çeteye yönelik operasyonda yeni detaylar ortaya çikti. Çetenin bastiklari bir mekanda içeridekileri kisileri darp etmesi kameralara yansidi.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Sahin’in yönettigi suç çetesiyle ilgili yeni ayrintilar ortaya çikti. Istanbul Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan 7 ilde düzenlenen operasyonda Mehmet Sahin de dahil 41 kisi süpheli sifatiyla gözaltina alinmisti. Istanbul, Izmir, Mugla, Ankara, Ordu, Bartin ile Samsun’da 16 ruhsatsiz tabanca, 660 mermi, 2 av tüfegi, 3 çelik yelek ile muhtelif miktarda uyusturucu ve nakit paranin ele geçirildigi operasyon ile ilgili yeni ayrintilara ulasildi. Dehset saçan çeteyle ilgili elde edilen yeni görüntü, organize suç örgütünün eylemlerini gözler önüne serdi. Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, R.S. isimli bir kisinin 17 Subat 2022 tarihinde H.A., U.V., S.D. ve O.K.A. isimli çete fertlerince bir mekanda masa etrafinda feci sekilde darp edildigi yer aliyor. Olayi gerçeklestiren suç aginin fertlerinin tamaminin dün ve önceki gün düzenlenen operasyonlarda yakalandigi bildirilirken, eylemin hangi çikar amaciyla gerçeklestirildigi ise belirtilmedi.

Son iki günde düzenlenen operasyonlarda yakalanan süpheliler hakkinda yürütülen tahkikat islemleri devam ediyor. Ifade islemlerinin ardindan zanlilarin yarin adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
Kaynak: İHA