Büyüksehir Genç Girisimcileri Destekleyecek

Antalya Büyüksehir Belediyesi Cumhuriyet’in 100. yilina ithafen gençlere ve girisimci adaylarina yönelik hizmet verecek olan Girisimcilik Merkezi’nin yapimina basladi.

Büyüksehir Genç Girisimcileri Destekleyecek
Antalya Büyüksehir Belediyesi, genç girisimcileri desteklemek amaciyla Girisimcilik Merkezi kuruyor. Bu proje ile Antalya’da yeni girisimcilerin ortaya çikmasi, gençlerin fikirlerinin desteklenmesi ve hayata geçirilmesi hedefleniyor. Girisimcilik Merkezi, egitim, danismanlik, mentorluk, yazilim siniflari ve melek yatirimcilar gibi unsurlari bir araya getirerek genç girisimcilerin yeteneklerini gelistirmelerine yardimci olacak.

Girisimciler islerini ileri tasiyacak

Muratpasa Camii karsisindaki Ayakkabicilar Çarsisi’nda bulunan eski Ismail Baha Sürelsan Konservatuvari’nin hizmet verdigi binada hayata geçirilen merkezde ayni zamanda girisimcilerin is aglarini genisletmelerine ve önemli baglantilar kurmalarina imkan taniyan etkinlikler, seminerler ve etkilesimli atölye çalismalari düzenlenecek. Girisimciler, melek yatirimcilar, risk sermayesi firmalari ve sektör uzmanlariyla bulusarak islerini daha da ileri tasima sansini elde edecekler.

Bölgenin ekonomik büyümesine katki sunacak

Antalya’nin bu yeni girisimcilik merkezi, bölgenin ekonomik büyümesine katkida bulunmayi ve girisimcilik ekosistemini desteklemeyi hedefleniyor. Merkezin çok yakin zamanda açilmasi planlaniyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecegi gençlere emanet ettigi Cumhuriyet’imizin 100. Yilinda gençlerin bugünden baslayarak güçlendirilmesi hedefleniyor.
Kaynak: İHA