Antalya'da 5 Yildizli Otelde Korkutan Yangin

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 5 yildizli bir otelin çati kisminda çikan yangin korku dolu anlarin yasanmasina sebep oldu. 1 kisinin dumandan etkilendigi yangin ekipler tarafindan söndürülürken, bazi turistler valizlerini alip otelden çikti. Yanginin bir turistin telefonunu sarj ettigi sirada elektrik prizinde unuttugu sarj aletinin patlamasi sonucu çiktigi üzerinde duruluyor.

Antalya'da 5 Yildizli Otelde Korkutan Yangin
Yangin, saat 10.15 siralarinda Gündogdu Mahallesi’nde 5 yildizli otelin girisinin bulundugu binanin çati katinda çikti. Yogun duman üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, saglik ve polis ekibi sevk edildi. Yangindan etkilenen turistler ise kendilerini disari atti. Yanginda otelin çati kisminda ve bazi odalarinda maddi hasar meydana geldi. Ekipler yangina kisa sürede müdahale ederek söndürdü. Muhtemel bir yaralanmaya karsi saglik ekipleri olay yerinde hazir bekletildi. Dumandan etkilenen 1 kisinin ilk müdahalesi olay yerinde saglik ekipleri tarafindan yapildi. Yangin yaklasik 30 dakikalik müdahalenin ardindan kontrol altina alinarak söndürüldü. Yapilan ilk incelemede yanginin bir turistin telefonunu sarj ettigi sirada elektrik prizinde unuttugu sarj aletinin patlamasi sonucu çiktigi tespit edildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

"Sarj cihazinin patlamasi ile yanginin çiktigini düsünüyoruz"

Yanginin çikisina yönelik açiklamalarda bulunan Turan Prince Otelleri Genel Müdürü Zekai Aydin, "Kirgizistan uyruklu bir misafirimiz sarj cihazini prizde takili birakiyor. Onun patlamasi ile yanginin çiktigini düsünüyoruz. Patlama sesi ile ekiplerimiz odaya çikiyor. Ekipler kisa sürede müdahale etti. Sadece odanin birinde hasar var. Dumandan etkilenen olmadi, resepsiyon üstünde yangin çikti" dedi.

Kaynak: İHA