Vali Çiçek'ten Yesilhisar'da Hem Açilis Hem Ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Yesilhisar Ilçe Jandarma Komutanligi binasi açilis programina katildi. Çiçek, açilis programi öncesinde Soganli Vadisi’ni ve Yesilhisar Kaymakamligi’ni ziyaret etti.

Vali Çiçek'ten Yesilhisar'da Hem Açilis Hem Ziyaret
Vali Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretine Soganli Vadisi’ni ziyaret ederek basladi.

Binlerce yillik tarihi eserlerin ve dogal güzelliklerin bir arada bulundugu Soganli Vadisi’nde turizme kazandirilmasi planlanan noktalarda incelemelerde bulunan Vali Çiçek, projelerin son durumlarini yerinde inceledi. Ilçe Kaymakami Ahmet Ali Altintas’tan yapilmasi planlanan projelerle ilgili bilgiler aldi.

Soganli Vadisi’ndeki incelemelerin ardindan Yesilhisar Kaymakamligi’ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, ilçenin genel durumu hakkinda Ilçe Kaymakami Ahmet Ali Altintas’tan bilgiler aldi. Kaymakamlik himayesindeki kurum müdürlüklerini ziyaret ederek, kurum müdürleri ve personelleriyle tanisti.

Vali Çiçek, ziyaretler sonrasi Yesilhisar Ilçe Jandarma Komutanligi binasi açilisi programina katildi.

Açilis programina Garnizon Komutani Tuggeneral Haldun Tasan, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Yüksel Yigit, il ve ilçe protokolü katildi.

Programda konusan Vali Çiçek, Jandarma Teskilati’nin ülke güvenligi konusundaki önemini vurgulayarak, “Ülkemiz içerisinde, sinirimizda ve sinir ötesinde; her türlü kahramanliga kosan, mücadele veren, her an sehadetin ucunda yasayan, ülkemizde hep kahramanlik göstermis, su an burada ve ülkemizin her noktasinda görevi basinda bulunan Jandarma Teskilatimiza; bu güzel ilçemizde, böylesine ferah ve güzel binamizin açilisini yapmaktan dolayi mutluluk duyuyorum. Insallah Jandarma Teskilatimiz daha binlerce yil bu milletin güvenligini saglayacak ve huzur getirecektir. Açilisini yaptigimiz binanin hayirli olmasini diliyor, herkese tesekkür ediyorum“ dedi.

Açilis kurdelesi kesildikten sonra Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri açilisi yapilan binayi gezdi ve Vali Gökmen Çiçek Ilçe Jandarma Komutanligi seref defterini imzaladi.

Ziyaretlerin ve açilis programinin ardindan Vali Çiçek ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA