Tekkeköy Kültür Ve Spor Kurslariyla Gelisiyor

’Kültür ve spor kenti’ olma hedefiyle birçok çalismaya imza atan Tekkeköy Belediyesi, açtigi kurslarla ilçe halkina ilgi duyduklari konularda kendilerini gelistirme imkani sunuyor.

Tekkeköy Kültür Ve Spor Kurslariyla Gelisiyor
Ilçe genelinde her yastan vatandasa yönelik çesitli kurslar düzenlenmeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayisi ile her alanda halkinin yaninda olmayi görev edinen Tekkeköy Belediyesi kültür ve sporda da öncü rol oynuyor.

El sanatlari, giyim ve asçilik gibi el becerisine yönelik kurslardan yüzme, futbol ve aerobik gibi spora dair kurslara kadar vatandaslarin taleplerine göre Kur’an-i Kerim kursu ve meslek edindirme kurslari gibi çok çesitli çalismalar gerçeklestiriliyor. Ayrica 3-6 yas oyun odalari ile kurslara katilan kadinlar çocuklarini gönül rahatligiyla oyun ablalarina emanet edebiliyor.

Tüm egitimler belediyeye bagli kültür merkezi, hanim konaklari, spor tesisleri ve köy konaklarinda alaninda uzman egitmenlerce veriliyor. Halk Egitim Müdürlügü ile is birliginde düzenlenen kurslar vatandaslardan da yogun ilgi görüyor.

Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, “9 yilda yaptigimiz çalismalarla ilçemize, vatandaslarimizin ihtiyaçlarina yönelik her türlü kültürel, sportif ve sosyal etkinligin yapildigi merkezler kazandirdik. Bu merkezlerimiz kültür, sanat ve sporu tüm ilçemize yaymaya ve kentimizin bu degerlerle yükselmesi hedefine yönelik durmaksizin çalisiyor. Hanim konaklari, kültür merkezimiz ve spor alanlarimizda kadinlara yönelik kurslar, gençlere yönelik egitimler ve spor faaliyetleri düzenliyoruz. Çocuklarimiza yönelik oyun odalarimiz bulunuyor. Vatandaslarimizin yaptigimiz bu çalismalar ilgisi de bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA