Malatya Polisinden Kaçakçilik Operasyonlari

Malatya’da polis tarafindan düzenlenen operasyonlarda 17 litre sahte alkol ile 170 kilo bandrolsüz tütün ele geçirildi. Olaylarla ilgili 4 sahsa islem yapildi.

Malatya Polisinden Kaçakçilik Operasyonlari
Malatya il Emniyet Müdürlügü Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince “5607 SKM” çerçevesinde yapilan çalismalarda 170 kilogram bandrolsüz tütün, 27 bin 800 dal makaron, 17 litre el yapimi sahte alkol, 176 adet cinsel içerikli ürün, 9 adet gümrük kaçagi parfüm, 6 adet elektronik nargile, 1 adet elektronik sigara dolum makinesi, 16 adet kablosuz kulaklik ile 7 adet gümrük kaçagi çizim kalemi ele geçirildi.

Olaylarla 4 sahsa islem yapildigi bildirildi.

Battalgazi Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme Büro Amirligine bagli ekiplerce yapilan diger çalismalarda ise Ferhadiye Mahallesi’ nde durumundan süphelenilerek durdurulan bir araç ile 4 sahistan yapilan üst aramasinda 1 adet Walter marka ruhsatsiz tabanca, 17 adet fisek, 61 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 8 adet uyusturucu hap ve uyusturucu madde kullaniminda kullanilan bir adet aparat ele geçirildi.

Olaylarla da gözaltina alinan 4 zanlinin polis merkezindeki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA